• +45 61607600
  • pf@jyskventilation.dk
  • Man - Fre: 08.00 - 17.00

KONTAKT

Kontakt os i dag og få et tilbud på ventilation

KONTAKT MIG STRAKS

 

Jysk Ventilation
Jysk Ventilation har mange års erfaring i alle former for ventilation og kan sikre klimaet på din arbejdeplads, institution, i dit hjem eller på din fabrik. Vi installerer villaventilation, toiletudsug og emfang for de private kunder samt konstruerer og etablerer ventilation i storkøkkener, fabrikker og idrætshaller for de industrielle kunder, hvor ventilationen kan styres centralt. Derudover har vi bred erfaring indenfor service af eksisterende anlæg.

Vi har, med udgangspunkt i vores mangeårige erfaring, stort kendskab til en bred vifte af ventilationsintegrationer og løsninger og arbejder derfor også indenfor bygningsreglementet, samt de krav, der stilles af brandmyndigheder, arbejdstilsyn og andre. Ligeledes kan vi tilbyde stor viden om dimensionering, så anlæggene bliver så støjsvage som muligt.

 

  • Telefon:
    +45 61607600

  • Morten Vinges Vej 4
    9240 Nibe

Om os

Hos Jysk ventilation kan vi tilbyde en bred vifte af ventilationsløsninger. Vi kan tilbyde komfortventilation, klimaanlæg, industriventilation og villaventilation. Derudover udfører vi også forebyggende service på alle typer af ventilationsanlæg.

Gå direkte til
Kontakt os

Tjelevej 10
9240 Nibe

Telefon:
+45 61607600

E-mail:
pf@jyskventilation.dk

© Copyright 2016-2021